Objavljeno: 28.05.2019

WooNinja sedaj del skupine Zgroup

Zavedamo se, da imajo manjše in večje organizacije različne zahteve in potrebe, prav vse pa se morajo hitro prilagajati potrošnikom in spletni tehnologiji. Ob močni, profesionalni in hitro prilagodljivi podpori lahko dosegajo svoje poslovne cilje.

Medtem, ko boste vi lahko delali v smeri doseganja ciljev, vas bo WooNinja podprla s spletno tehnologijo modulov, ki bo presegla vsa vaša pričakovanja. WooNinja ponuja module za boljšo optimizacijo in avtomatizacijo poslovnih procesov na vaši spletni strani ali spletni trgovini.


Naj moduli delajo za vas!

Ponujamo vam Woocommerce module kot so:

Enostavna integracija in avtomatizacija poslovnega procesa

Gre za rešitve vodenja vaše spletne trgovine, ki vam olajšajo vaše poslovanje, saj vam del vašega spletnega poslovanja avtomatizirajo ter vam s tem prihranijo čas in denar. 

Poiščite modul, ki ga potrebujete in ga namestite v vašo spletno trgovino, v kolikor modula ne najdete ali želite modul po meri, vam v naši skupini razvijemo tudi tega!

Pomagali vam bomo zgraditi rešitev za vašo spletno trgovino – naj se gre za vzdrževanje in integracijo modulov ali razvoj modula popolno prilagojenega za vas.
Prepričani smo, da vas vzdrževani moduli, ki so v skladu z zakonom in jim tako zaupajo tudi vaši naročniki, pripeljejo do uspešnega poslovanja in prepoznavnosti.

Dovolite, da vam pomagamo pri Wordpress rešitvah

Obiščite wooninja.si ali pišite na info@wooninja.si