Objavljeno: 01.02.2019

DAT-IT širi nabor storitev na Upravljan IT

Upravljanje IT je izziv za vsa podjetja, ko pa pride do manjših in srednjih (SMB) podjetjij pa so te aspekti mnogokrat preskočeni.

Naše podporne ekipe za storitve množičnega trga, že dalj časa zaznavajo potrebe po učinkoviti in enostavni podpori za manjša podjetja katera se skozi svoje delo srečujejo z izzivi v IT. Prevečkrat smo se že srečali z več dnevnim izpadom zaradi ne-sistematskega reševanje IT zahtev v podjetju.


Tako smo ustvarili produkt imenovan "Upravljan IT", ki je zunanji/notranji IT oddelek z ugodnim TCO, stalno dosegljivostjo strokovnjakov ter enotno točko dostopa za IT podporo. Tako podjetja pridobijo IT strokovnjake na klic preko enotne telefonske in sistematsko upravljanje njihovih potreb.

Z pro-aktivnim delovanjem je naš cilj stranke zavarovati pred IT težavami in jim omogočiti delo, ne pa skrb za računalnike, tiskalnike...

V testnem obdobju smo priklopili 2 stranki, z skupaj 10 končnimi uporabniki in po zaključevanju testiranja pričenjamo z trženjem produkta.
V kombinaciji z našimi Cloud rešitvami tako lahko ponudimo varno in stabilno okolje za predvidljiv strošek.


Več o produktu si lahko preberete na https://upravljanit.dat-it.com/


O DAT-IT

DAT-IT je Blagovna znamka ZGroup, kjer nudimo rešitve popolnega strežniškega upravljanja večjih sistemov, Cloud strežniške rešitve, upravljanje celotne IT infrastrukture povezane s spletom in telefonijo, IT poslovne rešitve in IT varnostne rešitve.