Objavljeno: 31.03.2021

ZGroup vstopa v partnerstvo z Bitset

ZGroup smo dosegli dogovor o prevzemu Bitset eCommerce enote in tako sklenili partnersko sodelovanje z enim večjih distributerjev IT opreme v Sloveniji.   

S tem smo ustvarili dodano vrednost (hitrejše delovanje, povečana varnost, vedno dosegljiva podporna ekipa, natančnejše in hitrejše reševanje zahtevkov...) v razvoju elektronskega poslovanja za naročnike.  

Podjetji ZGroup in Bitset skupaj predstavljata močno zavezništvo, ki združuje znanje o digitalizaciji in spletu na eni strani in znanje o distribuciji ter prodaji rešitev na drugi strani.  

Vsi naročniki Bitset eCommerce rešitev bodo tako deležni premium storitev.  
 

Zaključen krog storitev, ki jih stranka potrebuje za vzpostavitev spletne trgovine

Software Bitset eCommerce je namenjen vsem, ki si želijo enostavno postaviti ter upravljati e-trgovino in avtomatizirati poslovanje v svoji regiji.  

Platforma med drugimi funkcionalnostmi omogoča avtomatsko možnost uvoza in izvoza izdelkov iz drugje in je tako primerna za B2B model kot tudi B2C, za prodajalce in distributerje. Njena največja prednost je ta, da gre za najemni model eCommerce spletne trgovine.  

V kolikor naročnik želi dodatnih razvojev in prilagojene storitve, mu pri tem pomaga profesionalna razvojna ekipa SPRD.digital, ki deluje v sklopu skupine ZGroup.  

Za sam zakup spletnega prostora in domene pa se v skupni ZGroup nahaja Zabec.net - ime, ki predstavlja zanesljivost in varnost v svetu strežnikov in spletnega prostora.  

S tem je popolnoma zaključen krog storitev, ki jih stranka potrebuje za vzpostavitev spletne trgovine.  

Skupina Zgroup s tem zaključnim elementom pričakuje rast in večjo dosegljivost storitev uporabnikom v Sloveniji in v Balkanski regiji.